bugün

entry'ler (922)

anın görüntüsü

görsel

lewis hamilton un 7 nci kez şampiyon olması

Gönlümüz perezden yana olsa da adam yanına yaklaşılmaz bir fark attı. Stroll a yazık oldu.

00 00

Yeni bir gün .

günaydın hayırlı sabahlar

Sevgili sözlük, uzun bir süredir çalışmadığım için körelmişim ve bugün uçuşu kaçırdım daha doğrusu uçuşu aklımdan silmişim direkt hiç gitmedim unutmuşum. Bu da böyle bir tarihte canımı sıkan bir olaydı diye hatırlarım artık ne yapayım. Can sıkıntısından uykum da kaçtı. Ve günaydın arkadaşlar.

sözlük yazarlarının şu an dinledikleri şarkı

Summer wine - Lana Del Rey.

9 tane çocuğu olan isveçli çift

Para var huzur var , iki çocuğa iki kişinin maaşı yetmiyor

yazarların söylemek istedikleri

Her gün bir saat sabah yedide bir saat gece yatmadan spor yapıyorum, ağrılarla ve huzurla uyuyorum. Gün o kadar uzun ve güzel geçiyor ki çeşit çeşit meşguliyetlerle çok verimli geçiriyorum. Uçuşlar başlayınca nasıl işe gideceğim, çok zor gelecek. Tüm düzenim bozulacak , maalesef.

bir kadının yaşamındaki en önemli iki şey

Kendine güveni ve saygısıdır.

cuma gecesi sokaklara dökülen 250 000 kişi

Eyyyy yasak biter bitmez kendini dışarı atıp kornaya basarken mutlu olan üstüne bir de silah atan aynı ülke ve mahallede yaşadığım vatandaş, anlatsana biraz bu kadar boş bir beyinle o mutluluk hissi nasıl oluyor ? Sizden bir bok olmaz .

sözlük kızlarının yaptığı tatlılar

görsel

23 mart 2020 süleyman soylu açıklamaları

Böyle bir cevap olabilir mi? Şayet öngöremiyorlarsa biz burdan cevap verelim eğer diye başladığınız cümle zaten gerceklesecek. Bir an evvel hareketi yayılmayı durdurmak için bir şey yapın. Herkesin sevdikleri ve canı değerli.

yazarların söylemek istedikleri

Uçuşlar durmalı, sokağa çıkma yasağı gelmeli. Şundan iki hafta sonra ülke bambaşka bir halde olacak. Lütfen bir şey yapın.

türkiye de virüsün yayılmasının baş sorumlusu

Uçuşları durdurmayanlardır.
Arkadaşlar herkes evinde otursun, çünkü biz uçmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla bize bir şey olsun olmasın biz bir günde yüzlerce insanla aynı havayı soluyup sonra evimize sevdiklerimize geliyoruz. Bu ne kadar ürkütücü farkında mısınız?
Bakan Koca açıklamasını ‘virüs yurtdışı kaynaklı tedbirler ona göre alınmalı ‘ derken arkadaşım dün paristen geliyor ben bugün bilmemnereye gidiyorum.
Bizler ölümsüz müyüz?
Bizler korkusuz muyuz?
Herkes yurtdısından gelen 14 gün karantinada olmalı’yı tartısırken biz öbür gün kalkıp başka bir uçuşa gittik. Lütfen görün artık risk grubu biziz. Yayılırsa uçuşlar durmadığı içindir.

klasik müzik vs caz

Caz alır.
Ben neden insanları sevmiyorum bu kadar.

sözlük yazarlarının itirafları

iki yüz küsür liralık göz kremimi otelde unutmuşum. içim acıyor.

sözlük yazarlarının itirafları

Kendimin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki hiçbir kimsenin hakkımda söyleyeceği şey beni etkileyemez. Çünkü ben benim yani en iyi tanıdığım kişiyim. Kendini bilmez sınırlarını bilmez kendinde her hakkı gören ayı çok , özür dilerim ayı kardeş.

sözlük yazarlarının itirafları

Ne için endişeleneceğimizi şaşırdık sözlük.

22 ocak 2020 istanbul depremi

Hissedilen depremdir.

hayattan bugüne kadar öğrenilen en önemli şey

Miki bugün tuttuğumuz.

altın

319 .
Entry yukarda